Цезарь ролл

Бағасы: 1250 тг.

Бидай шелпегіне қызанақ тілімі, салат жапырағы мен қатты ірімшік тілімдері оралған, арнайы тұздық қосылған нанның ұнтағына аунатылған қытырлақ 100% ақ тауық еті.

Ақуыздар (г) 19
Майлар (г) 34
Көмірсулар (г) 47
Жасұнық (г)
Тұз (г)
Қаныққан майлар (г)
Қант (г)
Құнарлығы (кДж/ ккал) 2392 / 573
Арахис
Глютен БАР
Горчица БАР
Диоксид серы
Кунжут
Люпин
Моллюски
Молоко БАР
Орехи
Ракообразные
Рыба
Сельдерей БАР
Соя
Сульфиты
Яйцо БАР
Мёд

Макчикен®. Құс етінен жасалған жылдам мұздатылған дайын аспаздық өнім. Немесе McChicken (МакЧикен). Температуралық өңдеуден өтіп, мұздатылған тауық еті котлеттері.

Тауық еті (50%), су, ұн (бидай, жүгері, күріш), кептірілген нан ұнтағы (бидай ұны, крахмал бидай, рапс майы, бидай глютені, тұз, ашытқы, антиоксиданты E392), өсімдік майы (күнбағыс), ұнтақ жармасы, бидай глютені, тұз, крахмал (картоп, бұршақ, күріш, бидай, жүгері, тапиока), ұнтағы (пияз, қызанақ, сарымсақ), дәмдеуіштер (қара бұрыш, тирмерик, кумин), хошиістендіргіш, ашытқы сығындысы, қопсытқыштар (Е450(i), Е500(ii)), қант, шөптер (орегано), антиоксиданты E330, антислеживающий агенті (Е551).  

Сэндвичке арналған буланған шелпек

Жоғары сұрыпты наубайханалық бидай ұны, ауыз су, тағамдық глицерин ылғал ұстайтын агенті, күнбағыс майы, нан-тоқаш өнімдерін дайындауға арналған құрғақ қоспа (бидай ұны, тұрақтандырғыш Е466, бояғыш Е171, майғындағыш Е471, технологиялық қосымша заттар (ферменттер: амилаза, гемицеллюлаза, ксинаназа), майғындағыш Е471, наубайханалық жақсартқыш (қопсытқыштар (Е500ii, Е450i, Е450), бидай крахмалы, ұнды өңдеуге арналған зат – кальций сульфаты, бірігуге қарсы агент- кремний диоксиді), тұз, қант, қышқылдылық реттегіш - алма қышқылы, майғындағыш Е481, консервант-натрий метабисульфаты.

Дижонский майонезі

Су, өсімдік майы, жұмыртқа қосылған өнімдер, спиртті сірке су, қант, Дижонская қышасы (құрамында сультфиттер бар), тұз, Е415 қоюлатқыш, бояғыш каротиндер.

"Ұсақ туралған Айсберг" салаты

Айсберг салаты.

Туралган қызанақ

Жаңа піскен қызанақтар

Гойя «Hochland» үгітілген ірімшігі      

Пастерленген сүт, тағамдық асханалық тұз, мезофильдік және термофильдік сүт қышқылы микроорганизмдерінің бактериалдық ашытқысы, микроб санатты ферменттік сүтті қоюлатқыш препарат, кальций хлориды нығыздауышы, натамицин консерванты. 

 

 

Открыть мобильное приложение