Креветкалар

Шыжып тұрған күнбағыс майына, ұнға қақталып қуырылған креветкалар.
Ақуыздар (г) | 9,1 |
Майлар (г) | 7,5 |
Көмірсулар (г) | 15 |
Жасұнық (г) | 0,5 |
Тұз (г) | 0,61 |
Қаныққан майлар (г) | 0,5 |
Қант (г) | 0,3 |
Құнарлығы (кДж/ ккал) | 687 / 164 |
Арахис | |
Глютен | БАР |
Горчица | |
Диоксид серы | |
Кунжут | |
Люпин | |
Моллюски | |
Молоко | |
Орехи | |
Ракообразные | БАР |
Рыба | |
Сельдерей | |
Соя | БАР |
Сульфиты | |
Яйцо | |
Мёд |
Ұнға қақталған асшаян.
Теңіз өнімдерінен дайындалып қатырылған жартылай фабрикат.
Тазартылған асшаян, бидай, күріш, жүгері ұндары; жүгері крахмалы, ұнтақ жармасы, өсімдік майы, тұз, ацетилирланған крахмал стабилизаторы, дәмдеуіштер (сарымсақ, ақ бұрыш, пияз), ашытқы, бидай ұлпасы, қант, соя ұны, гуар және ксантан шайыр қойылтқыштары, майлы қышқылдардың моно және диглицеридты майғындағышы, қышқыл реттегіш – лимон қышқылы.

Шыжып тұрған күнбағыс майына, ұнға қақталып қуырылған креветкалар.
Ақуыздар (г) | 14 |
Майлар (г) | 11 |
Көмірсулар (г) | 22 |
Жасұнық (г) | 0,8 |
Тұз (г) | 0,92 |
Қаныққан майлар (г) | 0,8 |
Қант (г) | 0,5 |
Құнарлығы (кДж/ ккал) | 1030 / 246 |
Арахис | |
Глютен | БАР |
Горчица | |
Диоксид серы | |
Кунжут | |
Люпин | |
Моллюски | |
Молоко | |
Орехи | |
Ракообразные | БАР |
Рыба | |
Сельдерей | |
Соя | БАР |
Сульфиты | |
Яйцо | |
Мёд |
Ұнға қақталған асшаян.
Теңіз өнімдерінен дайындалып қатырылған жартылай фабрикат.
Тазартылған асшаян, бидай, күріш, жүгері ұндары; жүгері крахмалы, ұнтақ жармасы, өсімдік майы, тұз, ацетилирланған крахмал стабилизаторы, дәмдеуіштер (сарымсақ, ақ бұрыш, пияз), ашытқы, бидай ұлпасы, қант, соя ұны, гуар және ксантан шайыр қойылтқыштары, майлы қышқылдардың моно және диглицеридты майғындағышы, қышқыл реттегіш – лимон қышқылы.

Шыжып тұрған күнбағыс майына, ұнға қақталып қуырылған креветкалар.
Ақуыздар (г) | 21 |
Майлар (г) | 16 |
Көмірсулар (г) | 33 |
Жасұнық (г) | 1,2 |
Тұз (г) | 1,4 |
Қаныққан майлар (г) | 1,2 |
Қант (г) | 0,8 |
Құнарлығы (кДж/ ккал) | 1545 / 369 |
Арахис | |
Глютен | БАР |
Горчица | |
Диоксид серы | |
Кунжут | |
Люпин | |
Моллюски | |
Молоко | |
Орехи | |
Ракообразные | БАР |
Рыба | |
Сельдерей | |
Соя | БАР |
Сульфиты | |
Яйцо | |
Мёд |
Ұнға қақталған асшаян.
Теңіз өнімдерінен дайындалып қатырылған жартылай фабрикат.
Тазартылған асшаян, бидай, күріш, жүгері ұндары; жүгері крахмалы, ұнтақ жармасы, өсімдік майы, тұз, ацетилирланған крахмал стабилизаторы, дәмдеуіштер (сарымсақ, ақ бұрыш, пияз), ашытқы, бидай ұлпасы, қант, соя ұны, гуар және ксантан шайыр қойылтқыштары, майлы қышқылдардың моно және диглицеридты майғындағышы, қышқыл реттегіш – лимон қышқылы.